Zidane la Bayern? Presa internațională îl dă favorit pentru postul de antrenor

Presa internațională îl vede pe Zinedine Zidane drept favorit pentru a ocupa banca tehnică a lui Bayern München, începând din această vară. Doar că situația nu pare chiar atât de simplă, întrucât pe fir pare să fi intrat și Manchester United, spre care se crede că ar înclina, motivul fiind bariera lingvistică din Germania.  

Zidane ar avea de ales între Bundesliga și Premier League (FOTO: EPA)
Zidane ar avea de ales între Bundesliga și Premier League (FOTO: EPA)

Liber de contract din 2021, antrenorul în vârstă de 51 ani, care a mai pregătit, în trecut, Real Madrid, ar avea deja un acord cu gruparea bavareză, care se va despărți de Thomas Tuchel, la finele sezonului curent. Totuși, presa franceză aduce în discuție faptul că „Zizou” nu este un fin cunoscător al limbii germane, așa încât ar înclina mai mult spre Premier League - situația lui Erik ten Hag la Manchester United fiind, de asemenea, incertă, clubul englez luând în calcul să întrerupă colaborarea cu tehnicianul olandez.

Zidane, un vis pentru Manchester United

De altfel, Ten Hag „își joacă viitorul” chiar în această perioadă, iar dacă ratează participarea în cupele europene, sezonul viitor, presa internațională îl dă ca plecat. Dată fiind bariera lingvistică și ipoteza că ar îngreuna comunicarea dintre Zidane și jucătorii lui Bayern, Manchester United rămâne o variantă importantă pentru tehnician. În plus, conducerea și-ar dori foarte mult ca Zidane să se implice pe Old Trafford - Sir Jim Ratcliffe, unul dintre acționari, care se ocupă de aspectele operative în club, „visează să-l aducă pe Zinedine Zidane la Manchester United”
Totuși, presa internațională notează că formația din München nu se lasă deloc ușor, Bayern intenționând să-l aducă drept asistent pe conaționalul Franck Ribéry, care a jucat foarte îndelungă vreme în tricoul multiplei campioane a echipei naționale de fotbal a Germaniei, așa încât stăpânește limba nemților și ar putea fi de un real folos în gestionarea relației cu vestiarul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net